Tijesto za raviole


Ovo tijesto za raviole osvojilo me na prvi pogled zbog maslinovog ulja:) Toliko je lako raditi s njim, a rezulat je fantastičan. Recept je s Coolinarike, od drage Ruže123 kojoj zahvaljujem što je recept podijelila s nama.


Raviole sam punila ribanom gaudom i Philadelphiom od začinskog bilja, kratko prokuhala i poslužila sa preljevom od vrhnja za kuhanje i kiselog vrhnja i dobro sve popaprila.

Od istog tijesta sam kroz mašinu napravila široke rezance koje ću upotrijebiti za paštu.

Oglasi

2 thoughts on “Tijesto za raviole

Odgovori

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava / Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava / Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava / Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava / Izmijeni )

Spajanje na %s