Novi kulinarski časopis food blogerica!!!!

Dragi moji blogeri, blogerice i svi posjetitelji moje stranice!

Zadovoljstvo mi je obavijestiti vas da prekosutra 10.12. 2010. izlazi prvi broj kulinarskog časopis pod nazivom “Repete” u kojem će izaći neki od mojih recepata, ali i puno recepata od mojih dragih prijateljica blogerica.

Zajedničkim snagama Andrea sa bloga Voće i povrće, Maslinka sa bloga Ja u kuhinji, Nevena sa bloga Ebba`s cuisine, Maja sa bloga Cooks and bakes, Dunja sa bloga Parfe Dunja i Anita Šupe sa bloga Istine i laži o hrani i moja malenkost, vođene našom urednicom koja je i zaslužna za pokretanje ovog časopisa, pokušati ćemo dočarati čitateljima naš kulinarski svijet, ljubav prema kuhanju, usput ih naučiti nešto novo, prilagoditi na neobično, i iz mjeseca u mjesec nastojati ih obradovati nekim novim receptom, pričom, savjetima i slikama.

Prvi broj se većinom sastoji od nekih naših već objavljenih recepata, ali od idućih brojeva očekujte nove recepte i nove fotografije. Časopis možete naći na svim kioscima Tiska.

Nadam se da će vam se Repete svidjeti, a sve komentare o tome što mislite o Repetama (jednom kad ih primite u ruke) možete slobodno ostaviti i ovdje na blogu.

Repete možete posjetiti i na ovoj web adresi recepti na Repete.hr, a možete nas lajkati i na Facebooku.

Zahvaljujem na pažnji i pročitanom postu, te se nadam da će ovaj časopis naći mjesta i u vašoj kuhinji!


35 misli o “Novi kulinarski časopis food blogerica!!!!

  1. Bravo cure !! Iskrene čestitke na ovom radu i na prvom broju časopisa ! Baš sam se razveselila ovom vijesti i naravno da već danas idem u Tisak po svoj primjerak. Uživam u vašim receptima i druženju na blogovima a sada je tu i časopis, divno, divno !!

    Sviđa mi se

  2. Evo, upravo sam ispravila datum, casopis ipak nece izaci sutra, vec prekosutra 10.12.Casopis za sada izlazi samo na podrucju HR, ali vjerujem da ce se u buducnosti moci kupiti i izvan nasih granica:)Ana, hvala ti puno!Branka, ispravila sam datumJubistacha:)) hvala ti, ne u subotu, u petak:)Shangri, hvala ti:)Snjezo, hvala ti puno!Maslinka:))Lana, hvala ti:))Just cake girl, hvala ti, nadam se da ce ti se svidjeti:)Sanja hvala ti u ime svih:)Dilajla, hvala ti i nadam se da ce ti se svidjeti:)Lilly, drzim fige za tvoj apetit, hvala ti!Eoc, thank you!Vali, hvala ti!!!

    Sviđa mi se

  3. Evo i mene,moram odmah reći da mi je čast i zadovoljstvo sudjelovati s tobom (i ostalim curama) na ovom projektu. :)Moj primjerak je stigao, a nadam se da će ubrzo i svi ostali doći do svojih repeta na kioscima.

    Sviđa mi se

  4. I ja imam svoj primjerak :). Sviđa mi se časopis i baš mi je bilo zadovoljstvo i veselje vidjeti vaše odlične recepte i u tiskanom izdanju. A tek mi je drago bilo kada sam ga tražila u Tisku u jednom shopping centru i gđa kaže “i vi tražite Repete, ovo se baš brzo prodalo” :))Cure, iskrene čestitke još jednom !!

    Sviđa mi se

  5. draga jasenka, cestitam ti na fantasticnim receptima i slikama u repetama! posebno mi se svidja prilog o djumbiru, i mene ova namirnica fascinira.zelim ti sve najbolje u buducem stvaranju!puno pozdrava, anita

    Sviđa mi se

Komentiraj