O meni

Pozdrav svima i dobro došli na moj blog!

Ja sam Jasenka i blogam već skoro 4 godine 🙂

Ovisnik sam o slatkom što se može primjetiti po arhivi mojih recepata:).

Kad su me uvjerili da su moji kolači i više nego jestivi, a ja se uvjerila da to nisu samo prijateljska uvjeravanja iz pristojnosti  krenula sam s pisanjem bloga. Kroz blog sam sam zavoljela fotografiju koja me sve više i više privlači, i postala je sastavni dio mog života. Volim dobru fotografiju i volim dobru fotografiju hrane, jer ja osobno najprije jedem očima. Uživam u pečenju kolača, keksića i torti, te kreiranju istih, ali isto tako volim isprobavati recepte drugih zaljubljenika u slatko. Čovjek uči dok je živ, tako da se i meni dogodi neuspjeli biskvit, krema koja je svugdje samo ne na torti, kameni keksići, i na kraju svega fotografija koja nije ono što sam htjela.

Nažalost, vrijeme mi je glavni neprijatelj, jer mi ne dozvoljava da se više posvetim tome što volim, a tu kumuju i jedan osmogodišnjak i jedan dvogodišnjak,  (i jedan 37-godišnjak:). Diplomirani sam ekonomist hotelijerstva i obožavam svoj posao. Radim u jednom hotelu, tako da je kuhinja uvijek negdje oko mene i ja oko nje 🙂

Godinu dana sam surađivala s jednim hrvatskim kulinarskim časopisom gdje su bili objavljeni moji recepti i fotografije, a imam i nekoliko nagrađivanih fotografija sa poznatog foto natječaja food blogera širom svijeta.

Toliko o meni, prepuštam Vas receptima i nadam se da ćete i uživati u istima!

Jasenka